Loading...

News From Us

Pearl Naval Global

28
OCT
2022

Alkoç Grup Türk Armatörler Birliği’ne üye oldu

Türk Armatörler Birliği sektöründeki kapsayıcılığını artırmak ve yeni şirket üyelikleriyle daha geniş bir kitleye hitap edebilmek adına yeni üyelikleri teşvik ediyor. Bu kapsamda sektörün önemli ve kurumsal firmalarından Alkoç Group 7. sayılı Yönetim Kurulu kararıyla bu yıl Türk Armatörler Birliğine üye olarak kabul edildi.

Alkoç Grup, sektörde 30 yıla dayanan tecrübe ve girişimcilik ruhu ile dökme yük gemileri, tankerler, konteyner gemileri, MPP, PSV, LPG, LNG ve FSRU yönetiminde geniş bir deneyime sahip farklı gemi türleri için birinci sınıf gemi işletmeciliği yapıyor. Alkoç Grup farklı hizmetleri ile geldiği noktada bünyesine bağlı diğer firmalarını da tek çatı altında toplayarak, işletmeciliğin yanı sıra denizcilik sektörünün tüm bileşenlerine yönelik olarak geliştirdiği hizmet alanlarında da faaliyet gösteriyor.

Grubun, gemi işletmeciliğinin yanı sıra bakım-tutum, yeni inşa, kiralama, danışmanlık, satın alma ve sörvey hizmetleri ile birlikte, gemi acenteliği, uydu haberleşme ve iletişim sistemleri çözümleri alanlarında da hizmetleri bulunuyor. Gruba bağlı diğer firmalar: PEARL NAVAL, ALKMARAGENCY, ALKCHART, ALKSAT VE ALKSURVEY

Top